Зимните палта са необходим елемент в дамския гардероб през зимата. Важно е да ви топлят в студените месеци на годината, но е добре и ако бъдат в хармония с вашия вкус, за да ги носите с любов през целия сезон.

Какво ще изберете: модерен стил или наследството на старите модни линии от 90-те, практично пухено яке или топла вълна с шотландско каре? Изборът е ваш. 

Ние ви представяме модните тенденции при дамските палта през зима 2018.


Нежно пристегнати колани

Можете да изберете старомодното дълго, вталено или свободно спускащо се до глезените палто, разкошно пристегнато с колан. Акцент при тъканите са изисканите кашмирени и вълнени платове в шотландско каре. Обемът е използван максимално от дизайнерите при тъкани като тартан или туид, обагрени в естествени основни цветове.

Широки кройки

Широките мъжки кройки са особено актуални през идващата зима и съвсем не ви придават грубоват вид, а позволяват да се чувствате удобно с дебели зимни дрехи под тях.

Овча вълна

За да ви бъде уютно и топло тази зима, дизайнерите са избрали автентичността на овчата вълна. С кожа отвътре и влакна навън, палтото е допълнено с красиво, късо подстригана, овча вълна върху яката и ръкавите, която създава стилен, цветово неутрален, завършващ ефект на дрехата. Тя е чудесна алтернатива на топлината, която ни дава коженото палто, допълнена от млечнобялата мекота на вълнената си яка.

Изкуствена кожа

Много актуален, любим стил в уличната мода за блогъри и дизайнери през тази зима. Когато избирате вашето палто, насочете вниманието си върху специалните детайли, на които са заложили дизайнерите, за да подсилят полифонията от цветове в изработката им. С прищявката на многоцветността си това палто би било чудесен акцент на зимното ви облекло.

Естествена кожа

Този сезон кожените палта са гладки, с богати есенни нюанси, които подхождат на тена на всяко лице.

Пух

Втъкан или обгърнат с кожа, пухът се завръща с вталени кройки и женска мекота. Якетата с пух дефилират отново в street модата и се комбинират чудесно с джинси, панталони и суичъри. А пухената им качулка е чудесен детайл, който ви придава стил.

Жакардови и гобленови щампи

Палтата от жакард са втъкали пъстротата на есенните листа. С избухващите си експлозии от бродирани цветя и щампи, те са толкова цветни, че трудно се комбинират с другите ви дрехи и обикновено са подходящо облекло за коктейли и специални вечери.

Леопардова щампа

Класическата леопардова щампа е особена любимка на уличната мода през идващата зима. Палто с дължина ¾-ти би подхождало идеално на ежедневното ви облекло от джинси и пуловер за среща с приятели или шопинг. Ако живеете в по-студен район, търсете палто от плюш, което ще ви топли с луксозните си по-дебели влакна от изкуствена кожа.

Есента наближава. Време е да добавите топло палто в гардероба си за зимата. Приятни пътешествия в света на модата от нас!