Колкото и да се променят стиловете в световната мода, шаловете никога няма да бъдат демоде.

Дебелите плетени шалове
Плетените шалове са съвършеният аксесоар за вас през студените зимни дни. Може да ги намерите в разнообразие от стилове, цветове и дължини. Те носят мека топлина на шията и ви придават неповторим чар и индувидуалност.


Изключително елегантни и удобни, подходящи за всякакво облекло, пол и възраст, и за всички сезони. Създават усещане за уют и натуралност в стила ви.

Изберете шалове, които бихте могли да комбинирате с дрехите си. Шалове в ярки, живи цветове ще подхождат чудесно на връхни дрехи в неутрални нюанси. Ако палтото ви е кафяво, допълнете го с бял вълнен шал. Розовият би бил съвършен за сивото ви манто.

Шал от тартан
Вдъхновен от Коледните мотиви при тъканите, той внася празнична топлина в стила ви. Карето в червено-черно подхожда на всичко и е чудесен акцент върху зимните палта.

Гео шал Vince Camuto
Нежен, изработен от чиста коприна и подходящ за късните есенни дни. Дизайнерът се спира на класически цветове като бялото и черното, които гарнира с малки геометрични фигури.

Кашмирени шалове
Кашмирът е необикновена тъкан и създава хармония в облеклото ви. Дизайнерите поставят акцент върху ресните в краищата му и предпочитат по-неутрални, подходящи за сезона цветове, като бежовият.

Кашмирен шал на точки
Тъканите на точки са огромно изкушение за страстните любители на модата.
С приказния си елемент допълват с усмивка стила ви.