Всяка жена знае, че изображението не може да се смята за завършено, без моден аксесоар - чанта. И понякога дори чанта е основният акцент на целия ансамбъл. И това не е изненадващо, тъй като видни дизайнери се опитват да създават славата си с най-необичайни и оригинални модели. Този моден аксесоар в сезона есен-зима 2017-2018, не е изключение. Какви чанти са на мода, да се справят заедно.

Строга рамка, винаги може да намери подходящ модел за различен повод и все още да е тенденция.

Чанта, която съответства на дрехите

Тези модели всяка година набират все по-голяма популярност, а сега в съчетание с обувки и аксесоари, повтарят модела и цвета на роклята. Тази тенденция със сигурност е една от най-запомнящите се и почти няма как да излезе от мода.

Чанти от естествена кожа

Кожата от влечуги или дивеч винаги е примамвала окото и е правила повече от силно впечатление. Това дали копира кожата на змии и крокодили или цветът е с животински щампи на мода са всички елементи в съчетание с допълнения като стъклени висулки, катарами или камъни.

Чанти спортен стил

Любовта към спортния стил доведе световната модна къща до необичайно решение – идеята за модел с огромни размери и почти бездънна чанта. Такива могат да се носят по всяко време в ежедневието, в офиса, на плажа и дори за пикник. Поместват всичко и са повече от практични.

Мини-чанта

Позната още като тип портмоне, този модел е практичен за моментите, в които се иска само малко място, където да поставите само най-необходимите принадлежности. Тези чанти са най-приложими на официални приеми.

Чанти с необичайна форма

Оставяйки зад класиката, дизайнерите са включили и малко фантазия. В света на модата актуални са модели с форма на ябълка или сърце, овална бонбони и пр. Всички те привличат вниманието на модните критици, но са много обсъждани и сред представителките на нежния пол.

Чанти с метален ефект

Любовта към футуристичен блясък в есенно-зимния сезон 2017-2018 е отразено не само в облеклото и обувките и в аксесоарите. С моделите оригинални чанти основният акцент на изображението допълва ефектно облекло. Докато в предишните сезони, този подход се считаше за безвкусицата.

Чанти с бродерия

Етно мотивите и народното изкуство не излизат от мода и в сезона есен-зима 2017-2018. Сред най-ярките са модели с рози и малки диви цветя.

Както можете да видите, голямо разнообразие от модни форми и цветове, необичайни щампи и смели комбинации създава възможност за разнообразие в ежедневието и нещо свежо.

И не забравяйте: модни чанти есен-зима 2017-2018 могат да са както стилни, така и функционални.