Избор на категория
Вашата количка

За нас

Готови ли сте да се потопите в света на модата и да откриете стила, който отразява Вашата личност и Ви кара да се чувствате по-уверена?

Ние от fashionwoman сме екип, който с много внимание и вкус подбира всеки артикул, за да може да накара всяка една от Вас да се чувства красива и неотразима.

Изпълнени с много вдъхновение и отдаденост, ние се стремим да предлагаме голямо разнообразие от модерни и най-актуални за сезона дамски дрехи и аксесоари с директен внос от Италия.

Усетът ни за качество и удобство са наш приоритет, който сме придобили чрез дългогодишния ни опит,  датиращ от 2006г.

За нас най-важното е да озарим всяка една от Вас с усмивка, затова подбираме колекциите си според последните модни тенденции и се доверяваме на италианско качество.

Предлагаме Ви различни стилове и комбинации, за да можете да намерите най-подходящото за Вас допълнение и да направите Вашето излъчване още по-вълнуващо.

И не забравяйте… ние сме тук за Вас, за да Ви дадем идеи и различни предложения за цялостния Ви стайлинг.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате известия за най-новите ни артикули или актуални модни съвети.

Последвайте ни и в (следва символна фейсбук и инстаграм за директна връзка), където можете да ни изпращате Вашите снимки, въодушевени от моменти, които благодарение на fashionwoman са Ви накарали да се чувствате неотразима.

Ще се радваме да станем част от Вашето модно приключение!